OXA

Over OXA

Onze werkwijze

Na een eerste gesprek waarin een klant zijn/haar wensen kenbaar maakt, wordt een schetsvoorstel en een daarbij behorende kostenraming gemaakt. Het voorstel bestaat uit schetsen/ sfeerbeelden die een indruk geven van de sfeer en richting van het ontwerp. De kostenraming geeft een overzicht van de te maken kosten door de aannemer, meubelmaker, stoffeerder e.d. en tevens een honorarium voorstel. Na presentatie van het schetsvoorstel wordt besloten of er al dan niet tot een opdracht wordt overgegaan. Omdat het ontwerpen voor een belangrijk deel een emotioneel proces is ontstaat een opdracht uiteindelijk altijd op basis van vertrouwen. Het feit dat er klanten zijn die terug blijven komen geeft aan dat OXA zich hiervan bewust is. Met alle klanten ontstaat dan ook een heel persoonlijk contact, dat soms zelfs in vriendschap overgaat.

Wie wij zijn

De OXAONTWERPERS zijn Lydia Poel en Peter Meurs, die beiden hun opleiding kregen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Geschiedenis

Na een aantal jaren als ontwerper, zowel voor diverse bureaus als freelance, te hebben gewerkt startte Peter Meurs in oktober 1994 met zijn eigen ontwerpbureau, onder de naam OXAONTWERPERS. Het bureau heeft in de afgelopen jaren, voor zowel particulieren als bedrijven, zeer diverse projecten gerealiseerd. De opdrachten variëren van het geven van advies tot het turn-key opleveren van grootschalige verbouwingen. Het uitgangspunt bij alle opdrachten is het creëren van een harmonieuze basis in de woon-/werkomgeving, waarbinnen voor de opdrachtgever diverse variaties mogelijk zijn.

YOUR COMMENT